От х:

Днес в x:

ГАЛА ОБИДЕНА! МЕСТИ СЕ В БИ ТИ ВИ

Странен слух плъзна по коридорите на Нова тв тази седмица. Говори се, че едно от най-известните лица, Гала, се кани да напуска медията. Основните мотиви за решението й са провалът на риалити шоуто "Пълна промяна" и отчайващо ниският рейтинг на предаването "Имаш поща".


Според телевизионната клюка Гала започва работа в Би Ти Ви. Блондинката вече се договорила с шефовете на първата частна медия и с продуцента си Магърдич Халваджиян за ново седмично шоу.
Водещата отдавна. желае да развие кариерата си в нова посока. Още от лятото тя имаше намерение да се отдаде изцяло на рекламен бизнес. Тогава Гала получи примамливо предложение да се заеме с ръководството на пиар агенция, като условието било да не се изявява повече в телевизията. Блондинката обаче забавила отговора си, защото изчакала да види резултатите от "Пълна промяна".

Както се знае, продуцентите на шоуто предричаха грандиозни успехи, но очакванията им не бяха оправдани. Сега, след като остана единствено с "Имаш поща" и се разведе с мъжа си Косьо Будев, Гала все по-сериозно обмисляла дали да не скъса с Нова тв.


Блондинката е обидена и на шефката на медията Силва Зурлева, която не се изказвала ласкаво по неин адрес.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини