От х:

Днес в x:

Ивана за Камелия : Леле, тая е страшна шафрантия

Войната между Камелия и Ивана става все по-ожесточена и брутална. Двете звезди на попфолка не крият неприязънта си една към друга, но вече не си спестяват и жлъчните реплики.
По време на наградите на телевизия „Планета" Ивана нарече колежката си от Чипровци „шафрантия". Ивана откри концерта на „Пайнер", а след това изгледа останалите чалгаджийки в компанията на бузукарката си Стояна. Когато Камелия се появи с предизвикателния си тоалет, айтозлийката не скри възмущението си от нея: „Леле, тая е страшна шафрантия!".

Ивана се разгневи на Камелия неотдавна, когато „златната рибка"
на попфолка я набеди за любовници на Бойко Борисов. По-късно Камелия оплю доскорошната №1 в попфолка в предаването „Сблъсък" на Иван и Андрей. Нервността на Ивана към останалите й колежки става все по-очевидна заради спада в кариерата й, отбелязват фолк наблюдателите. От няколко месеца айтозлийката е вече официалната №2 - напористата Преслава я издуха не само с визия, но и с хитове. Миналата седмица едро-гърдата брюнетка получи приза за певица на 2007 г. Така след четири поредни години доминация Ивана сдаде първото място.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини