От х:

Днес в x:

Орландо Блум ухажва дъщерята на Брус Уилис

Орландо Блум не получи дори номинация за "Оскар", но на церемонията по обявяването на носителите на престижните статуетки ръцете му бяха пълни с 19-годишната дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис Румър, съобщи в. "Дейли мирър".

31-годишният британски актьор, чието име в последно време се свързваше с това на Пенелопе Крус, на партито, организирано от Принс след церемонията, бе забелязан да целува и прегръща 12-години по-младата от него Румър.

Двамата не само че пристигнаха заедно, но през цялото време се гледаха влюбено в очите, твърди присъствал на партито. Очевидец сподели пред "Дейли мирър", че звездата от "Властелинът на пръстените" и най-голямата дъщеря на Деми Мур веднага щом дошли на партито в частно имение в Холивуд, седнали плътно един до друг.

Румър е изглеждала доволна от вниманието, което получава от един от най-желаните ергени в Холивуд. Засега не е известно как звездата от поредицата "Умирай трудно" ще погледне на флирта на първородната си дъщеря с женкаря Блум, отбелязва изданието.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини