От х:

Днес в x:

Преслава ще се появи за пръв път на сцена след операцията

Церемонията по връчването на Шестите годишни награди на Телевизия Планета ще се състои на 26.02.2008 г. в Зала 1 на НДК.

Водещи на спектакъла са Дарин Ангелов – актьор от Народния и Младежкия театър и водещата от "Планета" Симона Първанова. Те ще бъдат подпомагани от група ЕXPOSE – певци и танцьори, които ще въвличат в действието участващите изпълнители, връчващите наградите и присъстващите в оркестрината журналисти.

В концертната част на спектакъла участват 21 изпълнители, сред които Ивана, Преслава, Анелия, Камелия, Галена, Райна, Константин, Борис Дали и т.н. Това ще бъде първото появяване на Преслава на сцена след болничния й период. Задочно от САЩ наградите ще следят Глория и Нелина, които в момента са там на турне.

За първи път публиката ще чуе новия мегамикс на Ивана, написаната специално за концерта песен "Всичко се връща" в изпълнение на Вероника, Магда, Димана, Елена и Илиян.

За първи път Камелия ще изпее пред публика новата си песен "Никотин", като същеврменно ще направи и промоция на едноименния видеоклип.

Една нова дуетна песен – "Слепи ли бяхме" на Джена и Илиян също ще направи своя дебют на самия концерт, както и новата песен на Райна "1.90 м".

В основни линии се залага на големите хитове, създанени през изтеклата 2007-ма година. Концертът ще завърши традиционно с отличената Песен на годината и минирецитал на Певеца и Певицата на годината. Наградите са събитие, за което всички участници се подготвят много ревностно и не издават до последно подробности от визия, тоалет, специални изненади. Традиционно церемонията по награждаването се превръща и в модно дефиле.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини