От х:

Днес в x:

Йоана от "DJ, Take Me Away" се оказа репортерка от БНТ

Йоана от песента "DJ, Take Me Away", която ще ни представя на тазгодишното издание на конкурса "Евровизия", се оказа репортерка на Българската национална телевизия, съобщава "Труд".

21-годишната журналистка, чието пълно име е Йоана Драгнева, работи в предаването на БНТ "Всички пред екрана" и е студентка в Музикалната академия. Преди време е била и водеща на "МелоТВмания", отново част от програмата на БНТ.

Шеф на Йоана Драгнева е главният редактор на редакция "Музика и забава" в националната медия Любен Кънчев. Той е и човекът на "Сан Стефано" 29, който организира "Евровизия".

"Боже, не мога да повярвам, че Йоанка спечели! Днес тя пя ужасно, но е от превъзбуда", коментираше след шоуто майка й, докато приемаше овации след шоуто.

Майката на победителката се нарича Розмари Драгнева и също се труди на "Сан Стефано" 29 - като редактор на "Всички пред екрана", на неделни концерти и пр. Същевременно е и преподавател по пеене в Консерваторията.

"Регламентът не изключва участието на служители на БНТ в конкурса. Изборът става чрез вота на зрителите. Няма начин да се влияе на когото и да било", заяви пред "Труд" режисьорът на "Евровизия - България" Станислав Терзиев.

Друг интересен факт около печелившата песен е, че нейният клип е спонсориран от БСП.

"Те не са ни продуценти, само спонсори", уточни диджей Балтазар. "Спечелихме, защото парчето е добро и защото получихме подкрепата на всякакви хора - и на младите, и на по-зрелите", допълни още той.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини