От х:

Днес в x:

СЛАВИ ЩЕ СЕ ЖЕНИ!

Слави Трифонов ще мине под венчило до октомври. Това предсказа прочутият сръбски певец Кеба, който бе гост в шоуто на Дългия в четвъртък вечерта. Размахвайки конец с пръстен в празна чаша, изпълнителят на "Месечина" влезе в ролята на ясновидец и отсече: "Не знам на колко години си, но на 41 ще се ожениш".


Слави ги навърши още на 18 октомври 2007 г., което означава, че сватбата трябва да е в следващите 8 месеца. Каба разкри още, че Слави е щял да чуе Менделсон още на 32 г., но нещо се е случило и работата се е развалила. Трифонов прие думите му с усмивка и призна, че често му предсказват венчило.


"Стандарт" потърси потвърждение на сръбското пророчество от най-известната ясновидка в Югозападна България Искра Караколева.
"Слави наистина ще се ожени, но до 2-3 години. С жената на живота си тепърва ще се запознае. Тя не е никоя от сегашните му фенки или гаджета", твърди леля Искра. Според нея половинката на шоумена ще е с 10 години по-млада от него.



"Българка ще бъде, жена на изкуството. Ще си имат една рожба - син виждам", пророкува бистришката гледарица. По думите й Слави е загърбил сериозните здравословни проблеми, а тази година ще има голям урожай. Най-успешните му месеци щели да бъдат май, август и септември. Числата 5 и 9 му носели страшен късмет. "Това не означава, че трябва да тръгне да ги залага всеки ден на рулетка и после да каже "разорих се заради леля Искра", шегува се врачката. Според нейната прогноза Слави Трифонов ще доживее дълбоки старини.


"Виждам го 75-80-годишен дядо", отсече врачката, до която се допитват политици и бизнесмени. Тя с интерес изгледала шоуто с предсказанието на Кеба. Не знае доколко методът с чашата и конеца е ефективен. "Всеки сам решава как да фокусира дарбата си. Аз се славя, че гледам на кафе, но моите видения ми идват като на кинолента някъде отгоре. Мога да гледам и от дистанция. Хора от САЩ, от Германия ми се обаждат по телефона всеки ден и каквото им казвам, после така и става", хвали се леля Искра.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини