От х:

Днес в x:

ПРОКЛЯТИЕТО XXL

В последните месеци българският шоубизнес е обзет от идеята за минимализъм. ДесиСлава, която по принцип винаги е първа, направи фаталното изказване, че ще си намалява бюста. Още на следващия ден това се превърна в идея фикс за нейните колежки и те една по една започнаха да казват, че вече бюстът им пречи. Само допреди половин година се смяташе, че никоя мадама, колкото и знойна да е тя на изглед, няма шансове за успех без силикон. Вече гърдите размер XXL не са на мода.



Първа ДесиСлава посегна на достойнството си и намали количеството на силикона в гърдите си. Тя отиде в Швейцария да бъде рязана и източвана от същия хирург, който преди това я напомпа. Според запознати, изпълнителката на хита "Ранена душа" е била принудена на драстичните действия от здравословни причини. Започнала да получава странни болки в гръбнака и изкривяване, които не минавали нито с масажи, нито с гимнастика, нито с хапчета. И тогава тя разбрала къде е истината. При нейната колежка Преслава обаче рязането на гърдите се превърна в драма.



А феновете едва ли не я обвиниха в престъпление към човечеството, защото поиска да посегне и намали прочутия си балкон, в който няма силикон Преслава, която остана почти единствената попфолк фурия без голи снимки и компрометиращи клипове, реши да угоди на гаджето си Петко Димитров - съсобственик на култовото заведение "Син Сити". Според мълвата, той й казал, че не харесва жени с големи бюстове. А тя е лудо влюбена и готова на всичко, за да му угоди. Тогава в главата й се заформила фаталната мисъл за скалпа и намаляването на прочутите й естествени гърди. Операцията минала успешно.



Но напористата певица не искала да чака и тръгнала по концерти, като не слушала съветите на докторите да си седи вкъщи и да не върши резки движения. Тогава се получило възпалението. Гърдите й пламнали, шевовете се спукали. И Преслава пак трябвало да бяга при чичо Доктор. Тя дори поискала да й бъде още намелен бюстът, за да може да угоди на любимия. Но й казали повече да не си прави експерименти. Новината около Преслава е, че тя ще бъде голямата изненада на концерта на Планета тв във вторник в зала 1 на НДК.



Досега се твърдеше, че певицата е много зле и няма да излезе на най-важната проява в нейната част от шоубизнеса. Друг е проблемът на бизнесдамата Ваня Червенкова. Тя също изтъква здравословни проблеми. Български доктори обаче не искали да я режат в бюста и тя била принудена да замине за Турция, където й намалили размера. Тя твърди, че намалила всяка една от гърдите с по три килограма. В момента София е залята от нейни билбордове, на които тя се хвали с новите си намалени гърди. А пред приятелките си хитричко Червенкова говори: "Така ми е много по-леко. Вече дори по корем мога да спя".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини