От х:

Днес в x:

Дженифър Анистън пак е влюбена

Дженифър Анистън, която миналата седмица навърши 39 години, изглежда най-после си намери Приятел в лицето на актьора Арън Екхарт.
Запознати със случая казват, че известната артистка и Екхарт, който е на същата възраст, са се сближили по време на снимките на "Travelling" в канадския град Ванкувър.

Преди началото на снимките, Екхарт лично е поискал Анистън да получи една от ролите, след като е прекратил връзката си с дългогодишната си приятелка Ашли Уикс.

Те си допадат толкова много, че всички на снимачната площадка клюкарстваха, че става нещо, казва източник от Канада. В почти всяка сцена от филма те са заедно.

Анистън, която преживя тежко разпадането на брака й с Брад Пит през 2005, и неговият романс с Анджелина Джоли, беше замесвана в серия от любовни истории, някои истински, някои измислени.

След връзката с колегата й Винс Вон, името й беше свързвано с модела Пол Скълхър и актьора от "Сексът и градът"Джейсън Луис.

Но желанието й да стане майка не се осъществи. Тя успя само да стане кръстница на дъщерята на най-добрата си приятелка от Холивуд Кортни Кокс.

Екърт, който е мормон, стана известен с филма "Ерин Брокович" през 2000, където игра заедно с Джулия Робъртс.
Източник: kafene.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини