От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 12 януари

Хасковска Марица – "Хванаха контрабандна валута за над 1,5 млн.лв." Парите са намерени в автобус пътуващ по редовната линия от Букурещ за Истамбул. Дописката информираща за това съдържа данни и за още два случая. Пловдивчанка къта 5 кила злато в сутиена. В камион "Мерцедес" намират и 310 хиляди и 400 батерии без разрешително.

"Пребиха служителка на общински приходи" пише в друга публикация вестникът. Б.Т. нападната на работното място вчера около 15.30 часа от двама мъже. Жената е в шок.

"Грипът подрани опашки при лекарите". Епидемията няма да е по-страшна от мината година, прогнозират от здравното министерство. Повече от два пъти е нараснал потокът на пациенти от Нова година насам, казват медици пред вестника.

"В езиковата: 11 градуса в клас, децата пишат с ръкавици". До 11 градуса са паднали температурите в класните стаи на хасковската езикова гимназия. Ръководството на школото казва пред вестника обаче, че няма проблем с топлото, нарочно отварят прозорците, категорична е директорката.

И още едно заглавие от Хасковска Марица днес – "Автомивките извън строя, колите мръсни". Повечето автомивки в областния град не обслужват клиенти. Причината да не работим са минусовите температури, тъй като водата в резервоарите замръзва, казват собственици на автомивки. За това цистерните са изпразнени, защото замръзналата вода може да пръсне съдовете.


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини