От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 4 януари

2 убити и 4 ранени на Е-80, е челното заглавие на „Новинар юг" днес. Двама млади мъже загинаха вчера в катастрофа на главния път до Любимец. „Фолксваген Пасат" е навлязъл с висока скорост в насрещната лента и се е забил в „Опел Вектра". Жертвите са на 24 и 18 години. Още четирима души са пострадали в катастрофата. Настанени са за лечение в харманлийската болница.

50 000 фирми удобни за крадене, е темата на водещата публикация. Започна пререгистрацията по Закона за търговския регистър. Печели първият, заявил име на дружеството си. Така 50 000 фирми в Хасковско са застрашени буквално утре да се събудят с откраднато име.

По 3 аборта дневно правят в областта, отчита дописка на втора страница. 23 от пациентките за последните 3 месеца са ученички на възраст 15-18 години. Най-често прекъсват бременността си жени на 30-35 години.

Няма да чистим от снега задръстени с коли улици, предупреждават от „Екопрогрес" в следващата публикация. За два дни по хасковските улици са хвърлени над 100 тона пясък и сол.

Цигарената тури на тезгяха почивната си база в Батак, информира още „Новинар юг" днес. Наддаването за бунгалата и масивната двуетажна сграда започва от 350 000 лева.

Първанов и Илиев на лов край Тополовград, съобщава челно „Хасковска Марица" в петък. Среща между президента и бившия главен секретар на МВР Илия Илиев най-вероятно ще се състои тези дни в Сакар, научил вестникът. Според запознати държавният глава е в Тополовград от вчера.

Пациенти издават подкупни лекари при изписване, е озаглавена водещата публикация. Жертви ли са на корупция, пишат болните в декларация от вчера.

Литър А-98 стигна 2,19 лева по бензиностанциите, пише още „Хасковска Марица". Скъпите горива повличат цените на всички стоки, прогнозира авторът.

И още от заглавията в броя днес: Ротарианци градят чешма в църквата „Свети Димитър". „Неохим" стана член на Европейската асоциация на торопроизводителите. Студът затрупа с поръчки фирмите за климатици.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини