От х:

Днес в x:

Закърпиха за 3 дни премиерските дупки по пътя за Симеоновград

    Приключи изкърпването на пътя Симеоновград-Стара Загора, съобщиха от областната администрация. Само за три дни бяха асфалтирани машинно 1000 квадратни метра.

    Ремонтът  започна спешно след изричната заръка на премиера Бойко Борисов в неделя. На път за Симеоновград за откриването на ремонтирания железен мост, кортежът на министър-председателя се тръскал по това трасе и многобройните дупки ядосали премиера. По време на тържеството за откриване на моста той обяви, че дава срок на губернатора до четвъртък дупките да ги няма. И предупреди, че има приятели във Фейсбук от Симеоновград, които помоли да му пишат дали заръката е изпълнена, за да не идва пак.

    Работата по  3-километровото трасе на пътя, което попада на територията на област Хасково, започна още в понеделник. Вчера заместник-областният  управител Валентин Ангелов провери на мястото работата на Районната пътна служба Харманли, която кърпи участъка. Ръководителят й инж. Ангел Паскалев съобщи, че частта , за която той отговаря, е готова. За довършване до късно вчера останаха кърпежите, които попадат в рамките на Симеоновград, те са около 100 квадратни метра.

    Вече се работи и по пътя Симеоновград-Димитровград, допълват от областната администрация. Там също ще бъдат направени 1000 квадратни метра машинни кърпежи. В началото на месец юни стартира и ремонта на отсечката Богомил-Свирково-Симеоновград. Този път е в изключително тежко състояние, призна инж.Паскалев и уточни, че там ще се правят  кръпки на площ от 3000 квадратни метра.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини