От х:

Днес в x:

Фенове луднаха по шалове за юбилея на Камата

Шалове за юбилея на футболната легенда Христо Сойчков се появиха в Хасково. Те са с емблемата на ЦСКА от едната страна, а от другата с тази на Барселона. Най-верните фенове вече се похвалиха с придобивката. Още с появата на артикула в града на Богородица, се появиха доста желаещи да се снабдят с тях. Шаловете все още не са пуснати в масова продажба, но се очакват на пазара в скоро време. Цената им ще е 25 лева, като част от парите ще се заделят за подпомагане на деца в школата на ЦСКА. Могат да се намерят в магазините за 1 лев.

Със сигурност шаловете ще да бъдат изграбени бързо, кактосе случи и с билетите за бенефиса на Камата, прогнозират феновете.

Носителят на „Златната топка“ подготвя супершоуто „50 години номер 8“ по случай своя юбилей. Уникалното по рода си събитие ще се проведе на 20-ти май на националния стадион „Васил Левски“. Идеята и желанието на Камата са да сподели празника си както с всички почитатели на футбола у нас, така и с най-големите футболни звезди в света-не само от близкото минало, но и от днес.

Очаква се празника на  Стоичков да уважат Диего Марадона, Роналдиньо, Карлос Валдерама, Хорхе Кампос, Наско Сираков, Любо Пенев, Данчо Лечков и други. Те ще изиграят не просто един приятелски мач, а нещо повече –ще направят грандиозно шоу.

Ива Иванова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини