От х:

Днес в x:

Общински съветник дари заплатата си на селско читалище

    Общинският съветник от ГЕРБ Хасково Динко Тенев дари заплатата си на читалището в село Криво поле. С парите ще се плати транспорта и разходите на певческа група от селото за участие в 51-вия Национален събор “Китна Тракия пее и танцува“ в Кенана. Освен участието на кривополци в програмата на фестивала, от музея в селото ще бъде изнесена етнографската изложба, която ще бъде експонирана в парка по време на събора.

    На срещата с хората от Криво поле със съветника Динко Тенев стана ясно, че им е необходим багер, за да се довърши канализация за мръсна вода в покрайнините на селото. Тенев се ангажира да осигури машината. В срещата с хората участва и съветникът Румен Стоянов, който пък обеща да провери колко са общинските земи в землището на селото и колко от тях биха могли да бъдат предоставени на безимотни хора.

    Секретарят на община Хасково Биляна Димитрова също бе в откритата приемна на съветниците, тя увери хората, че скоро ще започне ремонта на пътя Криво поле - Елена. Обществената поръчка за избор на изпълнител е в ход.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини