От х:

Днес в x:

Хасковлийка: Злодей сипе отрова по улицата

    За изхвърлена до контейнер за боклук отрова, предназначена вероятно за бездомни кучета, сигнализира в писмо до Haskovo.net нашата читателка Марияна Александрова. Мястото е ул. „Розова долина“ срещу №14, уточнява тя.

    Преди няколко седмици кучето й попаднало на отровата по време на разходка и починало. Жената се обадила на ветеринар, който установил, че животното е отровено. Тя е подала жалба в полицията.

    Вчера обаче отново се натъкнала на късчета месо до същия контейнер, покрито с умрели мухи и жената подозира, че храната е отровена.   

    „Ако може да помогнете да разрешим този случай, защото отровата е бързодействаща и така може да пострада и някое дете или бездомник. Запазила съм отровата в плик и мисля да я дам в токсикология за изследване“, пише в писмото си Марияна Александрова.

    Преди няколко седмици читатели от квартал „Бадема“ също сигнализираха за труп на куче до контейнер. Тогава също останаха съмнения, че животното е било отровено.  Haskovo.net получава сигнали и за други части на града, в които читатели подозират, че някой хвърля посипани с отрова късчета храна край контейнерите за боклук.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини