От х:

Днес в x:

Възпитаникът на „Св. Климент“ Добри Беливанов на пица парти в Кенана

Изображение 1 от 12

    Традиционният пролетен празник на хасковското училище „Св. Климент“, наречен пица парти, събра стотици в Кенана – ученици, учители, родители. Сред гостите на партито бе и бившият ученик, сега кмет – Добри Беливанов, който поздрави децата и им пожела повече игри на открито  в парка и по-малко Фейсбук.

    По традиция пролетното парти на „Св. Климент“ е благотворително. Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на няколко ученици, както и за подмяна на баскетболните табла в двора. Това съобщи в приветствието си директорката Гинка Райчева. Тя допълни, че това се прави по решение на училищното настоятелство и съобщи хубавата новина, че баскетболният отбор на „Св. Климент“ е класиран за финала на ученическото първенство, който ще е на 9 юни в Габрово. По този повод от ръководството решили да подновят баскетболните табла в двора.  

    Тази година от училището бяха организирали много забавни игри, с които се забавляваха както децата, така и техните родители, а и учителите.

    Крос, надпревара с чували, дърпане на въже, бяха сред най-атрактивните  състезания, които привлякоха интереса на публиката. Имаше и живи улични статуи, както и улични музиканти.

    Освен от кмета на Хасково, партито на „Климент“ бе уважено и от неговата заместничка Милена Трендафилова, както и от шефа на регионалния инспектора по образование Иван Панайотов.

    Тодор Кръшков     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини