От х:

Днес в x:

Пуснаха обществена поръчка за канализацията в "Болярово", търсят кой ще храни ЦНСТ-ата

Общинската администрация обяви обществена поръчка за изработването на проект, по който трябва да бъде доизградена канализацията в хасковския кв. “Болярово“.

Целта е общината да изготви проектно предложение, с което впоследствие да кандидатства за безвъзмездна сума, необходима за строителството, обясниха от администрацията.

Част от жителите на квартал „Болярово“ имат проблеми с канализационната мрежа отдавна, на много места се действа все още със септични ями. За да се реши проблемът им първата стъпка е изготвянето на план-схема и работен проект за доизграждането на участъците от канала - второстепенната улична канализационна мрежа. Обхватът на проектната разработка е участъкът от ул.“Болярска“ до южна регулационна граница на квартала.

Според първоначалните разчети поръчката е за 75 000 лв., като цената е без ДДС.

Заданието е със срок на работа 60 календарни дни от подписването на договора. Кандидатите по обществената поръчка трябва да направят офертите си до крайния срок 27 май.

Община Хасково обяви на сайта си и втора обществена поръчка. Тя е за приготвянето и доставката на храната за децата и младежите от Центровете за настаняване от семеен тип. Потребителите на тази услуга са 28, уточнява възложителят. Прогнозната стойност на поръчката е 32 120 лева. Срокът за изпълнението й  е 12 месеца, като подписалият договора ще приготвя и доставя сутрешна закуска, подкрепителна закуска, обедно меню, следобедна закуска и вечеря от понеделник до петък. Офертите могат да се депозират до 22 април.

М. Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини