От х:

Днес в x:

Б.Т.Р. : Искаме да виждаме хората радостни (снимки)

    Б.Т.Р. се завърнаха в зала „Дружба“ след 20 години с двучасов наелектризиращ концерт в петък вечер. Легендарните парчета на групата, новите им песни, както и култови песни от българския рок бяха посрещнати с ентусиазъм и благодарност от публиката. Искра прескочи неведнъж между залата и сцената. В залата присъстваше и онова поколение, което  няма как да помни онзи първи концерт, защото е твърде младо. Не носталгията бе водещата емоция през тези два часа, можа да се убеди наш екип. Това бе събитие с висока енергия и протече на макс за двете страни.

    Ето и някои щрихи от концерта и от интервюто с Наско и Славчо за еТВ, което ще бъде излъчено в понеделник: 

    Б.Т.Р са перфекционисти, работят по песните си дотогава, докато всички в групата не са убедят, че това е вярното нещо. Големи реалисти са и вървят напред. Наско казва, че не може да не се е променила музиката им за 20 години. Който беше в зала „Дружба“ можа да оцени колко много напред са стигнали. Отношенията в групата изглежда са перфектни, научихме нещо за самостоятелните проекти на Наско и Славчо, както и че се чувстват отлично „в кожата си“, когато са Б.Т.Р.  Щедри са с публиката и публиката в Хасково бе щедра на овации. Всъщност не само на овации. Може да се каже, че Б.Т.Р. на мига сформираха най-големия хор с участието на всички присъстващи в залата. Освен вечните и любими хитове „Спасение“, „Елмаз и стъкло“ хората пяха с тях и по-новите „Защо“, „100 надежди“ и още други. Трябва да се отбележи, че версията на „20 век“, която изпълниха Б.Т.Р. е по-хард и наелектризираща от култовия оригинал от златните години на „Щурците“. Хасково бе специално поздравено със „Среща“ и благодарна, залата в един глас запя „Край реката редят се, редят се тополите“. Но имаше още много топли мигове, в които публиката беше на крака, с вдигнати ръце, държейки се за ръце, споделяйки емоцията. И това беше една силна и добра емоция.

    Всички знаем и обичаме баладите на Б.Т.Р. Но те гледат да не ги редуват. Защото са тъжни. „Искаме да виждаме хората радостни“, каза Наско. Някой казвал ли ви е скоро такова хубаво нещо? В Хасково им изпълнихме желанието (виж снимките)

    Повече – в материала на еТВ в понеделник, защото това трябва да се види.

    HaskovoNET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини