От х:

Днес в x:

НАП е с удължено работно време до края на кампанията за ДОД

Информационният център на приходната агенция ще работи с удължено работно време заради наближаващия край на данъчната кампания, съобщават от офиса на НАП в Хасково.

Консултантите на данъчното ще дават напътствия в по-дълъг отрязък от време през деня. Те ще работят половин часа по-рано сутрин-от 8.30 часа, а вечер ще отговорят на въпроси в удължено с час работно време-до 18.30 часа.

Промяната ще действа до последния ден за подаване на данъчни декларации от физически лица, който тази година е 3 май.

От офиса на преходната агенция съобщиха, че до сега 6 200 са данъкоплатците от хасковска област, които вече са подали декларации за облагане на доходите.2 500 от книжата или 40% са изпратени по електронен път.

Най-бързо и лесно декларациите могат да се подадат по интернет с персонален идентификационен код /ПИК/, който се издава безплатно и само за няколко минути в офиса на Агенцията, припомнят от НАП. Формуляри се приемат обаче и на гише в 19 пощенски станции в областта и по пощата, като добре опликовано писмо с обратна разписка, адресирано до адреса на НАП в града.

На телефона на информационния център на НАП гражданите могат да получат съвет за декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски, както и възможност за автоматична проверка на здравния си статус. 

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини