От х:

Днес в x:

Походът на вдъхновителите минава през Хасково на 19 март

"Поход на вдъхновителите" от „Аз мога – тук и сега” ще гостува в Хасково на 19 март. Младите надъхани експерти от различни области ще се срещнат с местните младежи, за да им разкажат за своя опит и покорени върхове от 14.30 часа в залата на Младежкия център. Входът на срещата е абсолютно отворен и няма никаква такса.

Страхотните вдъхновители на „Аз мога – тук и сега” ще говорят за това как се успява у нас, какво е нужно, за да сбъднеш желанията си, да се реализираш в областта, в която искаш, как да бъдеш щастлив с живота и работата си и да останеш в България.

"Поход на вдъхновителите" е инициатива, която се отзовава по покана на различни организации и училища.

Вдъхновителите, които пътуват като мисионери са 68. Сред тях са актьорът и модел Ивайло Захариев, известен с ролята си на доброто ченге под прикритие Мартин в сериала "Под прикритие", както и с активната си гражданска позиция по теми, свързани с наркозависимости, достъп до информация и култура на глухите, съхраняване на брака и семейството като обществена ценност, носителят на наградата "Джон Атанасов" за значим принос за развитието на информационните технологии и информационното общество Светлин Нанков, вдъхновител на хиляди млади хора по пътя им към професията "софтуерен инженер", младата фотографка Ралица Гребенарова също е част от екипа, както и създателят на платформата с видео уроци Уча.се Дарин Маджаров. От него е и инициаторът на походите Кристалин Чавдаров, който е и реализатор на образователния  проект “Аз мога-тук и сега". Много от вдъхновените от Похода, тръгнал през 2013 година, днес са в редиците на вдъхновителите.

М. Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини