От х:

Днес в x:

Драгомир Колев е новият директор на Архитектурата

Драгомир Колев е новият шеф на дирекция “Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции” в община Хасково. Той е назначен от днес, потвърдиха официално от общината.

Драгомир Колев е завършил “геодезия, фотограметрия и картография” във ВИАС, София. Има 31 години стаж като инженер по геодезия. След завършването на висшето си образование през 1985 година е работил в държавни предприятия, две години е бил директор на Хасковския териториален кадастър. През 1993 година регистрира проектантска геодезическа фирма “Геометрикс” ООД, на която е управител. Член е на три професионални камари – на инженерите по инвестиционно проектиране, на инженерите по геодезия и на лицензираните оценители. Член е на Управителния съвет на Съюза по геодезия.

Договорът на новият шеф на Архитектурата е за 6 месеца, до провеждането на конкурс за длъжността. "Когато обявят конкурса, ще се явя на него", категоричен бе Колев.

От днес в дирекцията по архитектура е назначен и юрист. Това е Юлияна Ангелова. Тя също е с временен договор. Ангелова има 27 години юридически стаж, била е юрисконсулт на общината и на НАП, адвокат.

Haskovo.net припомня, че с влизането в сила на новата структура на общинската администрация и новите длъжности характеристики договорите на много шефове на дирекции и отдели бяха прекратени. Други пък бяха преназначени на други длъжности.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини