От х:

Днес в x:

Хасковлии се клаха в кръчма след сутрешен запой

Сутрешен запой се изроди в пиянски скандал, който завърши с побой и клане. Арената на разгорещените от алкохола страсти е хасковско питейно заведение в източна индустриална зона, малко след КАТ. В резултат двама са в болница, единият от които с прободна рана в корема.

Мелето започнало в приятелска компания, която се подквасила значително още до 9-9.30 сутринта. В хода на пира обаче се разразил словесен скандал между двама уж приятели-Чавдар и Евгени, на 39 и 34 години. Както често става, двамата се сбили, като по-големият отнесъл здрав тупаник, който счупил носа му и бушонирал дясното му око. Чавдар обаче не отстъпил и с докопан от нейде кухненски нож наръгал в корема опонента си. Това дало повод на околните да се намесят и спрат двубоя. Пристигнали полиция и линейка. След направените пълни изследвания в болницата се установило, че по-младият мъж има проникване с нож в гръдната кухина, а по-големият-травми по лицето и леко мозъчно сътресение. И давмата са настанени в болница без опасност за живота. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Побойниците са криминално проявени, като са известни с подобни и други нарушения нае закона. По неофициална информация единият е бил задържан за търговия с маркови стоки без разрешение на правопритежателят им, а другият е бил следствен за изнасилване, плюс шофиране на автомобил в нетрезво състояние. Което не е изненада в случая предвид сутрешните му питейни навици, завършили този път не с глоба, а с нож в корема.

Г.Христов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини