От х:

Днес в x:

Семейна кавга прати форд в канавка, пикап потроши мерцедес

    Форд Ка на брат и сестра от хасковското село Гарваново заора в канавката край пътя малко след разклона за Въгларово днес около 15 часа. Зад волана бил Божидар Асенов, а до него пътувала сестра му Павлина, с която водели лют спор по време на пътуването. В резултат Фордът излетял от пътя и се забил в канавката. Няма пострадали при катастрофата, а след инцидента двамата продължиха кавгата си на висок глас. Божидар настояваше, че сестра му искала да му вземе парите, а тя пък му отвръщаше, че е болен и трябва да лежи в психодиспансера в Болярово.

    Според шофьора това не е никаква катастрофа, просто колата поднесла и се забила в канавката. По-важното било как собствената му сестра го тормози заради пари.

    Минути преди инцидента до разклона за Гарваново стана друга катастрофа, този път в Хасково. Софийски Мерцедес остана с разбита предница, след като на кръстовището до Цигарената фабрика хасковски пикап му отнел предимството. Лъскавото немско возило идвало откъм центъра и се движело по път с предимство, тъй като светофарите не работели. Пикапът пък идвал отгоре по бул. “В. Левски”. И при този инцидент няма пострадали, казаха от Пътна полиция.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини