От х:

Днес в x:

Бащата на Григор прави тенис кортове на „Юнак“

    Изграждане на тенис кортове в двора на спортна зала „Юнак“ започна строителна фирма през уикенда, видя репортер на Haskovo.net. Изграждането още е на етап полагане на настилка.

    От общината обясниха, че става дума за тенис клуб „Хасково 2015“ на бащата на Григор Димитров. Поради някакви недоразумения и пререкания с шефа на тенис кортовете Румен Балкански в Кенана Димитър Димитров създал свой клуб, в който е картотекиран и самият Григор. Засега възпитаниците му тренират в зала „Спартак“, но от клуба се надяват до седмица-две новите кортове на „Юнак“ да бъдат готови и тренировките да продължат там.

    Само преди два дни, в петък, Общинският съвет в Хасково гласува отдаването под наем на спортни имоти в града, сред които е и този. Решението още не е влязло в сила, защото има срок за обжалване, но от клуба явно са решили на свой риск да започнат изграждането на новите кортове.

    Треньори в клуба на Димитър Димитров, освен самия него, са още Невена Шопова, Димитър Пройков, Огнян Петров и Делчо Докузов.

    Haskovo.net  

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини