От х:

Днес в x:

Шофьорът на фиата от мелето на Кърджалийска почина в болницата

65-годишният водач на фиата, който вчера бе блъснат на Кърджалийска, е починал снощи в болницата от раните си. Това съобщават от МВР Хасково.

Както Haskovo.net писа, около 14.30 часа вчера на излизане от бензиностанцията до светофара фиатът тръгнал да прави забранен ляв завой. При маневрата автомобилът е засякъл пътя на пътуващ към центъра Опел Астра, шофиран от 22-годишният Минчо Албенов от хасковското село Маслиново. При удара фиатът е бил обърнат на дясната си страна върху асфалта, а двамата мъже в него бяха извадени от пожарникари.

Починалият водач на фиата е бил с фрактура на лявата бедрена кост и хематом на главата. От съобщението на полицията не става ясно каква е причината за смъртта, това вероятно ще се уточнява при аутопсията.

Освен него в мелето е пострадал и спътникът му, 59-годишен мъж, който също е в болницата, с опасност за живота. Той е със счупен 2-ри гръбначен прешлен и разкъсно-контузна рана на главата.

От Опела са пострадали: водачът – с контузия в коремна област; пътуващ на задната седалка 26-годишен мъж от селото, със счупен трети пръст на дясно ходило, както и 47-годишна жена, возеща се отзад – с луксация на десен глезен и контузия на дясна подбедрица.

И тримата са без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини