От х:

Днес в x:

Орфей поиска от съветниците от ГЕРБ нови кофи за боклук и пейки

    Читаво осветление, нови кофи за боклук и повече пейки за отдих в квартала си, поискаха жителите на „ Орфей“, които се срещнаха днес с общинските съветниците от ГЕРБ в Хасково Румен Стоянов и Динко Тенев.

    Народните избраници дойдоха на крака при хората от в жилищния квартал, където направиха приемна.

    Живеещи на бул. „В. Левски „ настояха за няколко пейки пред блоковете им. Общината да осигури помещение за шах клуб ,за това пък настояха пенсионери.

    Преди срещата в кв.“ Орфей“ общинските съветници от ГЕРБ се срещнаха и разговаряха с граждани в централния офис на партията.

    По време на срещата сред интересните разговори са били тези с представители на таксиметровото съсловия в града. Шофьорите на жълти коли имат предложения към общината за по-добрата организация на работата им.

    Всички предложения и проблеми, поставени във времето на приемните, ще бъдат внесени в общинска администрация за разглеждането им по компетентност, гарантираха Румен Стоянов и Динко Тенев.

    Графика на срещите на съветниците от ГЕРБ продължава и тази седмица в сряда от 12,30 до 15 часа в кв.“Хисаря“, а в петък разговорите със съветниците са в селата Орлово и Маслиново, съответно от 11 до 12 часа и от 12,15 до 13,15 часа.

    haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини