От х:

Днес в x:

Рейс изпуши край Хасково, мистериозна касапница на пътя за Кърджали

Изображение 1 от 12

    Автобус, пътуващ от Кърджали за Измир, изпуши тази сутрин малко преди Хасково, до разклона за Войводово. Няма пострадали при инцидента. Според пътниците пушекът тръгнал от двигателния отсек на рейса. Пътниците бяха слезли от возилото и чакаха друг рейс, с който да продължат по пътя си.

    На около 200 метра преди авариралия автобус пък асфалтът бе целият в кръв. На няколко метра от кървавия участък има труп на кон, вероятно жертва на пътен инцидент. Въпреки зловещата гледка обаче няма пострадали хора в касапницата, от болницата в Хасково съобщиха, че тази сутрин при тях не са пристигали ранени от тежки катастрофи.

    Въпреки обилния снеговалеж сутринта, снежната покривка към обяд в Хасково бе не повече от 5 сантиметра. Централните булеварди се чистят от Екопрогрес, а тротоарите и градинките от работници на Титан. По кварталите трябва да чисти фирма Атастрой, но според договора с общината - при снежна покривка от 10 сантиметра. Което все пак се очаква да се случи привечер. От фирмата пуснаха в Haskovo.net платено съобщение, в което обявяват горещи телефони за непочистени улици.

    Haskovo.net

         

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини