От х:

Днес в x:

Хасково потопи Дунав на баскет с 80:62

    Женският баскетболен тим на Хасково се наложи убедително над гостите от Дунав Русе с 80:62 в оспорван мач в зала Дружба тази вечер. Двубоят бе уважен от кмета Добри Беливанов, а в полувремето баронеса Плевенска връчи специални подаръци за 12 болни от диабет деца от Хасково. Тържественият момент бе украсен от изпълненията на танцовия състав на училище „Любен Каравелов“.

    Гостите от Русе започнаха мача уверено и дори поведоха в резултата, но след мобилизация на домакините първата четвърт завърши наравно 23:23. До почивката обаче момичетата на Елена Станкова успяха да наложат своята игра и полувремето завърши с преднина за тях, макар и само от 8 точки – 45:37.

    През второто полувреме те успяха не само да задържат, но и постепенно увеличаваха аванса си с по 5 точки на третина до крайното 80:62.  

    Така Хасково завършва годината като лидер в класирането. Те имат 9 победи и само 1 поражение. В следващия кръг през новата година на 6-и януари, Дунав приема Левски 2014 у дома, а Хасково 2012 гостува на НСА.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини