От х:

Днес в x:

Близките на дядо Лозко не се отказват да го търсят след 14 дни в неизвестност

Семейството на изчезналия преди 14 дни 84-годишен дядо Лозко от Хасково не се отказва от издирването му. Близките са изработили фоторобот, на който се вижда как точно е бил облечен възрастният човек в деня на изчезването му. Те вярват, че това може да се окаже от голяма помощ при издирването.

Старецът изчезна мистериозно на 7 декември. През тези две седмици близките правят всичко възможно, за да го открият, обходиха многоктрано всички горски райони около града, особено във вилната зона на Куба, където е бил забелязан за последно. По-късно се появи информация, че възрастният човек е бил видян в района на сладкарски цех ДиПи в Кенана.

“Градът е облепен с обяви “Издирва се”, но към този момент все още няма резултат. Въпреки това семейството не се отказва. Създадена е и Фейсбук страница “Издирва се дядо Лозко”.

“За нас продължава да бъде напълно необяснимо как изведнъж един възрастен човек изчезва посред бял ден и в продължение на две седмици никой никъде не го е забелязал. Непримирими сме и както вече казахме, не искаме нашият дядо да бъде поредният безследно изчезнал в черните статистики на нашия град”, пише в ново писмо до редакцията внучката на изчезналия дядо – Радостина. Това е нейният телефонен номер – 0887738334.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини