От х:

Днес в x:

Ученици се сбиха пред Икономиката, 2-ма в МВР, един в МБАЛ

Ученици се впуснаха в юмручна схватка днес в градинката пред Финансово-стопанската гимназия в Хасково, пристигнали са полиция и линейка, а битият 9-класник е изпаднал в гърчове и е откаран в болницата с черепно-мозъчна травма, сигнализираха читатели.

Информацията за инцидента бе потвърдена от началника на Инспектората по образование в Хасково Иван Панайотов. Той бил уведомен за случая от директора на Икономиката Цанко Цанков.

По думите на Панайотов в сбиването са участвали няколко момчета от друго училище, както и ученик от ФСГ. Мелето станало през голямото междучасие в градинката пред гимназията.

Двама от побойниците, от другото училище, са били откарани в МВР, където с тях разговарят инспектори от Детска педагогическа стая.

Пострадалият деветокласник от ФСГ пък е бил настанен в неврохирургията на хасковската болница. По информация от лекарите момчето е получило временна амнезия и няма никакъв спомен от случилото се. Има рана на челото, но няма опасност за живота му. Неговите родители са били повикани във Финансово-стопанската гимназия. Според директора на Икономиката Цанко Цанков момчето било кротко, добър ученик и досега не е имало никакви проблеми с него.

От МВР Хасково съобщиха само, че едно от момчетата, от гимназията по туризъм, е отишло в Икономиката да търси приятелката си, когато се срещнали с пострадалия ученик на двора. Деветокласникът от ФСГ е паднал от стълби, твърдели нападателите. Все още се изяснява причината за сбиването.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини