От х:

Днес в x:

Полихронов зам.-шеф на ОбС, ГЕРБ взема 6 от 10-те комисии

Общинският съветник от ГЕРБ Митко Полихронов да стане заместник-председател на ОбС Хасково предлага в докладна записка шефката на Съвета Таня Захариева. Предложението ще бъде гласувано на насрочената за следващия петък, 11 декември, сесия.

На това първо след официалното заседание на ОбС на 6 ноември, когато новоизбраните съветници положиха клетва, ще бъдат утвърдени и постоянните комисии. Те са общо 10, а в 6 от тях ГЕРБ ще има председател.

Управляващите са отстъпили шефското място в четири комисии – по обществен ред и законност за председател е предложен Исмаил Исмаил от ДПС, по образование – Деян Янев от Реформаторския блок, по евроинтеграция Росен Пеянков от Сряда 7, по спорт – Александър Калемджиев от Народен съюз.

Останалите 6 постоянни комисии ще имат шефове от ГЕРБ, ако предложенията бъдат гласувани. Щерю Янев ще поеме комисията по общинска собственост, Даниел Гаргов – по бюджет и финанси, Антон Иванов – по ТСУ и транспорт, Динко Петров по земеделие и гори, Златка Караджова – по здравеопазване, екология и социални дейности, Димитър Шалапатов ще оглави комисията за конфликт на интереси.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини