От х:

Днес в x:

Масови оставки в общината, Станева онемя

Масови оставки валят в общинската администрация на Хасково. Между първи и втория тур на местните избори поне трима от управляващите възлови отдели са хвърлили оставки. Заявление за напускане по наша информация са подали шефката на юридическия отдел Петя Бостанджиева, на Общинска собственост Нуршен Малкоч, на Архитектурата Снежа Стойнова. В първите дни на тази седмица продължава депозирането на заявления за напускане на дългогодишни служители.

В общината обаче мълчат за депозираните оставки. Временният кмет Нели Станева също категорично отказва данни за напусналите служители. Тя не отрече информацията за оставките, само обясни, че конкретика ще бъде изнесена в петък. За 6-ти ноември е насрочено първото заседание на новоизбрания ОбС на Хасково. Тогава ще бъде положена клетва от избраните съветници, кметове на кметства и от новия градоначалник, който на тази дата и на практика ще встъпи в длъжност.

„Ще научите всичко в петък, сега няма да давам никаква информация“, каза в отговор на поисканата конкретика Станева. Тя уточни, че така е решила, защото имала право на собствено мнение, както и сама да реши кога и каква информация да подава към медиите. На възражението, че не я питат за мнение, а за фактите, Станева затвори телефона.

М. Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини