От х:

Днес в x:

Делян Добрев гласува на балотажа за свободния дух

„На балотажа гласувах за победа на свободния дух”, каза депутатът от Хасково Делян Добрев.По традиция той отиде до урната заедно със съпругата си Живка в 10.30 часа.

В секцията, в която гласува Добрев споделиха, че активността сутринта е доста по-ниска в сравнение с миналата седмица на първи тур.

„По-ниска е активността сутринта, вероятно заради студеното време. Надявам се обаче по обяд да се повиши. Хасково направи чудо още миналата седмица, днес трябва да затвърдим това чудо, но затова хората трябва да излязат да гласуват.”, призова Добрев.

За настроените през изминалата седмица, след резултатите на балотажа той коментира, че хората по улиците на града са му се сторили с по приповдигнато настроение.

„Наистина хората се почувстваха свободни и страхът  изчезна.Сигурен съм, че това ще си проличи и в резултатите днес.

Хасково категорично заяви още преди седмица, че промяна е необходима, защото такъв резултат на първи тур аз не си спомням да е имало, още повече че Хасково е смесен регион и никой не е успял да го постигне досега. Днес обаче се надявам да го постигнем и то по категоричен начин, заради доброто на Хасково и хасковлии!”, каза още Делян Добрев.

М.Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини