От х:

Днес в x:

Общинската ТВ гази закона в полза на Георги Иванов, но и лъже (допълнена)

    От изборния щаб на единия от кандидатите за кмет на Хасково - Георги Иванов, нарушават изборното законодателство с непозволена от закона пропаганда и тиражират чрез общинската телевизия и Facebook съобщения, че една от основните партии - ДПС се намесвала в помощ на едния от основните кандидати за кмет. По данните, които Haskovo.net получава от агенциите, които правят паралелно преброяване на вота в община Хасково, кандидатът на ДПС получава максимума гласове, които партията може да мобилизира с оглед на електоралния си потенциал.

    Haskovo.net няма да съобщава никакви данни, за да спази изборния закон. Резултатите от гласуването ще обявим след края на изборния ден, когато лъжата ще стане неоспорима.

    Haskovo.net

    Допълнение след 20 часа: Вече можем да обявим резултатите от първия тур. Кандидатът на ДПС Мюмюн Мюмюн, който се е отказал от надпреварата според ТВ Хасково, събира 11.5 процента от гласовете, което е в съответствие с потенциала на партията и е съпоставим с резултатите на ДПС от други местни избори.  

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини