От х:

Днес в x:

Кмет и хандбалистки с изненада за треньора Филев

    Момичетата от новосформирания хандбален отбор в Минерални бани " Топлика", който през септември ще бъде картотекиран и ще стартира в "Б" група на първенството, започнаха с изненадите за треньора си Фильо Филев, още преди реално да са заиграли.

    Тимът с помощта на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер изненадаха тренера за рождения му ден и до толкова го развълнуваха, че в очите му се появиха сълзи, като при първи победен ход на любимия отбор.

    Торта във формата на хандбално игрище с топка и с надпис „На човека спорт, запалил огъня в сърцата ни...Благодарим!“ беше един от подаръците за емблематичния треньор.

    В знак на уважение, признателност и на благодарност на празника в двора на СОУ "Проф. д-р Асен Златаров" се събраха освен настоящия тим, и бивши негови ученици и състезатели, дойдоха и колеги-преподаватели от училището.

    Втората голяма изненада -вече истинска хандбална топка дойде за тренера от кмета Искендер. Той му поднесе заедно с нея и и спортни принадлежности, необходими за подготовката на отбора.

    Въпреки вълнението, треньорът Филев успя да отправи послание към младите:"Една молба към тези, по-младите... нека да не забравят, че най-важното е да се учат и да спортуват. Това е най-добрата комбинация според мен!"

    Съвсем в унисон със спортния дух на всички присъстващи, като част от рождения ден на треньора, мина и леката разгрявка на терен.

    М. Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини