От х:

Днес в x:

Отварят басейн "Химик" от началото на идната седмица?

Очаква се в началото на идната седмица да бъде отворен за ползване басейн "Химик"

Вероятно в началото на идната седмица - 8 юни ще бъде отворен басейн "Химик" в Димитровград, коментира пред журналисти днес кметът Иво Димов. До края на тази седмица продължават козметичните ремонти там.

Извършено е запълване на цепнатините на басейна, той е пребоядисан. Ремонтирани са и пропаднали плочи в района около плувното съоръжение.

Предстои съоръжението да бъде напълнено и да бъдат направени проби за работата на пречиствателната инсталация, поставена миналата година. Гаранцията за нея е 5 години, обобщи Димов.

Засега цените са като тези през миналата година - децата до 7 години влизат безплатно, от 7 до 18 входа е 1 лв., а над 18 години- 3 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ri
    Rider
    5 0
    14:27, 2 юни 2015
    Супер!- но с краставите пазарджийски ц***** трябва да увеличите и дозата на хлора.
  • 2
    ..
    ..._1433337020
    2 0
    15:58, 3 юни 2015
    Като правят козметични ремонти, да сложат и фейс контрол, че всяка година е пълно с най-различни индивиди!
  • 3
    Ad
    adsgsdfdfsgdfs
    0 0
    11:10, 7 юни 2015
    Питайте Ифку защо общината се сеща за басейна две седмици след като времето се задържи горещо и защо боядисването продължава десет дена, и колко дена му трябват на Рон Суонзън да прекара пет линии на дъното на басейна (поне два дена). Питайте Ифку защо пречиствателната инсталация дето е в гаранция сдава багажа, питайте го дали е ходил да се топне на бесейна. Ше го питате когато кмета отслабне с бягане на стадиона, нали?
Последни новини