От х:

Днес в x:

Празнично меню в димитровградските градини и играчки за 1 юни

Празнично меню в градините и играчни осигури за 1 юни Общината

Празнично меню са подготвили от Община Димитровград за децата от яслените и градински групи. Поводът е деня на детето - 1 юни. Предвидено е детските заведения да получат и кофички, лопатки, камиончета за пясъчниците, както и подаръци, които малчуганите ще вземат когато ги забират родителите.

От тукашната аднимистрация не са забравили и лежащите в Детско отделение на МБАЛ "Св.Екатерина". Те ще получат торта, балони и маски.

Същинският празник на детето ще започне от 17.30ч. на централната алея бул.България. Ще има Сладоледена къща с безплатен сладолед, Сладкарничката, където малчуганите могат да украсяват меденки.

Ще бъде издигната пиратската къща, където ще се правят ленти за глава и ще получават балони. С помоща на екипа на Дневния център за деца с увреждания ще изработват шапки, саби и маски.

От школата по рисуване към ОП "Детски и младежки център" ще рисуват по лицата на желаещите. Истински папагали и пирати ще очакват всеки, които иска да се снима с тях. За любителите на приключенията ще има игра, в която ще търсят съкровища. Най-малките ще могат да рисуват и да оцветяват тематични рисунки на папагали, кораби и др. Празничната програма на сцената ще включва изпълнения на децата от денс център "Галаскико", БВС "Таралежите" и талантливи изпълнители от ОУ"Пенчо Славейков", ОУ"Алеко Константинов", СОУ"Любен Каравелов".

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Нн
    нн
    1 0
    17:11, 1 юни 2015
    Може ли човек титлуващ се "журналист" до използва думата "забират" в статия!Срам!!!!Забират е диалектна дума използваща се в разговорен език в Димитровград и околносттите му, но не е от правилния книжовен български език!!!!!!!!!!!!!!!!!!Думата е вземат!За да няма повторение е можела да се напише "получат , когато ги взимат родителите".
Последни новини