От х:

Днес в x:

Пловдивските "Бамбини" отнесоха голямата награда на фестивала "Златен извор"

Композиторът Хайгашот Агасян бе част от тържественото награждаване на "Златен извор"

Вокална група "Бамбини" от Пловдив си тръгна с голямата награда за авторска песен от тазгодишното 15-то издание на фестивала за детска забавна песен на фолклорна основа "Златен извор". Той се проведе днес в залата на Общински драматичен театър "Ап.Карамитев".

Над 320 деца, разпределени в групи и като индивидуални изпълнители взеха участие в конкурса, начело на който бе жури с председател проф. д-р Любен Доцев – преподавател в пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство. В "Златен извор" участваха изпълнители от  Пловдив, Хисаря, Панагюрище, Любимец, Харманли, Стара Загора, Елин Пелин, София и Димитровград.

ВГ "Бамбини" вземат наградата за авторска песен втора поредна година, за което сме много благодарни, коментира от сцената ръководителят на формацията Снежана Донева. 

По време на тържественото награждаване на победителите силните аплодисменти на публиката предизвикаха сестрите Ясмин и Парис Кирилови, които стигнаха до полуфиналите на "България търси талант". На сцената вечните си хитове изпя и композиторът Хайгашот Агасян, който бе част от журито на "Златен извор".

Dimitrovgrad.bgvesti.net 

Вокална група "Бамбини" от Пловдив си тръгна с голямата награда за авторска песен от тазгодишното 15-то издание на фестивала "Златен извор"
Проф. д-р Любен Доцев – преподавател в пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство бе председател на журито
Ясмин и Парис Кирилови предизвикаха аплодисментите на публиката

Над 320 деца взеха участие в "Златен извор" тази година

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини