От х:

Днес в x:

Димитровградски ученици събират помощи за пострадалите от земетресението в Непал

С помощта на кулинарна изложба вазовци събираха днес помощи за Непал

Помощи за пострадалите от земетресението в Непал събират възпитаници на ПМГ "Иван Вазов". Днес те бяха организирали кулинарна изложба от домашно приготвени сладкиши и баници. Всеки желаещ имаше възможност да си закупи от лакомствата и да даде своята лепта за бедстващите. Набраните средства ще бъдат преведени по сметката на БЧК за Непал.

Начинанието е по инициатива на Ученическия съвет в ПМГ. Пак той организира днес ден на ученическото самоуправление. Всички ключови позиции на ръководството на училището, преподаватели и персонал бяха заети от възпитаници на гимназията.

На бюрото на директора Илияна Славова седна председателят на Ученическия съвет Симона Маркова от 11 клас. В ролята на един от учителите-  по георгафия се превъплати друг единайстокласник -Даниел Господинов, който преди дни се завърна от поредното си успешно участие в националната олимпиада по география.

Dimitrivgrad.bgvesti.net

Ръчно приготвени ястия се предлагаха на изложбата

В деня на самоуправлението на бюрото на директора Илияна Славова седна председателят на Ученическия съвет Симона Маркова от 11 клас
В ролята на учител по георгафия се превъплати единайстокласникът Даниел Господинов

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини