От х:

Днес в x:

Професионалната гимназия с портфолио

Своето първо професионално портфолио представиха дванадесетокласниците от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”

Първо си професионално портфолио представиха дванадесетокласниците от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров” в Димитровград. Да демонстрират своята професия е традиция за учениците от гимназията.

В него се включиха около 90% от завършващите в четирите специалности: „Технология на фармацевтични и парфюмерийно-козметични продукти“, „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително-вкусови производства“, „Автоматизация на непрекъснати производства“ и „Електрообзавеждане на производството”, поясниха от училището.

Чрез презентации и сайтове, илюстрирани с атрактивен снимков материал от проведените практики на реални работни места или от производствените екскурзии, дванадесетокласниците обясниха какви професионални знания, умения и компетентности са придобили през курса на обучение, върху какви проекти са работили по специалните предмети и по чужд език по професията. Също така те разказаха за инициативите на училището, в които са се включвали за изминалите четири години, както и за представянията и постиженията си на общинско, областно и национално ниво.

Както и в предходните години, в залата присъстваха ученици, преподаватели и представители на фирмите, където дванадесетокласниците провеждат производствената си практика.

Директорът Георги Гочев поздрави дванайстокласниците

Учениците разказаха за своите професии

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини