От х:

Днес в x:

Бивш депутат от Димитровград - член на надзорния съвет на "Булгартрансгаз"

Бившият народен представител от ПП ГЕРБ Владимир Митрушев е бил избран за член на надзорния съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД с решение на Надзорния съвет на “Български Енергиен Холдинг” ЕАД

Бившият народен представител от ПП ГЕРБ Владимир Митрушев е бил избран за член на надзорния съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД с решение на Надзорния съвет на  “Български Енергиен Холдинг” ЕАД, потвърдиха от пресслужбата на ГЕРБ в Хасково.

В решението, взето преди дни се казва още, че като членове за надзорния съвет са избрани и Илия Иванов и Кирил Георгиев. Промените влизат в сила от деня на вписване на решението за промяна в Търговския регистър към Агенцията по вписвания.

Като първи свой приоритет на новата си позиция, Владимир Митрушев определи сертифицирането на „Булгартрансгаз“ ЕАД като Независим газопреносен оператор, поясняват още от пресслужбата на ГЕРБ.

Митрушев сподели,че ще работи в посока модернизация и разширяване на дейностите по пренос и съхранение на природен газ по съществуващата газова инфраструкрура на  територията на България.

"Булгартрансгаз"е дъщерно дружество на "Български Енергиен Холдинг" ЕАД и е собственик и оператор на Националната газопреносна мрежа. Основното й предназначение е пренос на природен газ на територията на България до газоразпределителни мрежи и индустриални потребители на природен газ.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ка
    Кало
    24 0
    22:42, 2 дек 2014
    ГЕРБ са си взели поука от предишния мандат и гледат отрано да овладеят всички структури.
  • 2
    Тр
    Трансгаз
    23 -7
    22:56, 2 дек 2014
    Какъвто Владко - такъв ще да е и Надзорния съвет!
    Дали е чувал за основните газови закони и знае ли що е то - газ?
    Клапейрон - Менделеев, Бойл - Мариот????
  • 3
    :)
    :)
    22 -5
    00:01, 3 дек 2014
    Що му е да знае що е то - газ? Клапейрон - Менделеев, Бойл - Мариот???? нали знае кой Боко и може да слушка и изпълнява.Не го мислете Владко,там заплатата на надзорниците не е голяма.
  • 4
    :)
    :)
    18 -5
    10:27, 3 дек 2014
    Да е жив и здрав баща му , че той е издънката в родата
  • 5
    Юп
    Юпи
    11 -6
    15:27, 3 дек 2014
    От трактори разбира, от строежи разбира, сега и от газ почна да разбира , много учи това момче бе.
  • 6
    И
    И
    9 -5
    17:16, 3 дек 2014
    Владко, Владко, на толкова години стана и още баща ти те носи на гръб.
  • 7
    Он
    Онзи
    8 -5
    17:52, 3 дек 2014
    Какво се занимавате с този. Не заслужава и капка внимание. Всичките му приятели го разкараха, останаха еидн- двама, които са по -големи от него, и онзи шивач скоро ще му яде попарата...
  • 8
    Не
    Нео-знам
    8 -1
    00:26, 4 дек 2014
    Абе щом са го избрали,значи добре се справя момчето-знае на коя врата да почука,сега да не вземе Стефчо да му стане пръв приятел,че току виж им затегнал кранчето на Неохим:)
  • 9
    За
    Запознат_1417682896
    5 -1
    10:46, 4 дек 2014
    Трябваше областен да стане,да ги разкара тези турчета от власта.Сега гласовете от Димитровград отидоха бадифа.
  • 10
    Mo
    moi chovek
    6 -3
    21:50, 4 дек 2014
    Vladko znam che chetesh komentarite i 100 glasa sa vi mnogo i na mestnite izbori shte go osetite pomnishli kvo kazvashe are begai s tvoite 100 glasa mn barzo ni zabravqsh xubav post partiikata see pogrijila za teb samo gledai nqkoi zeme che propee golqm maitap shte stane samo na obeshtania togava shte stane, kakto iskash taka go priemai tolkova nisko mi padnaxte vsichkite ovalchixte se zabravixte molbite kam xorata da glasuvat za vas i nakraq kakvo stana zaebaxte gi ot sqkade ,kakvoto poseete tova ste pojanete xorata ne zabravqt.
Последни новини