От х:

Днес в x:

Зазимиха "легналите полицаи" в Димитровград

Работници на ОП "Благоустрояване" демонтират "легнал полицай" на бул."Раковски"

Демонтаж на т.нар. легнали полицаи започна днес в Димитровград. Премахването им се извършва традиционно в началото на декември месец заради предстоящия зимен сезон. Неравностите, които имат за цел да "убият" високата скорост на пътя, пречат на снегопочистващата техника.

По график легналите полицаи се поставят отново на пътя в началото на месец април. За Димитровград това обаче е възможно да не се случи.

Както писахме, идната пролет върху пътната настилка в Димитровград ще бъдат изграждани т.нар. повдигнати пешеходни пътеки. За новостите информира през ноември кметът Иво Димов на среща с млади хора. Първата такава вече е издигната срещу блок №24 на бул."Благоев".

Специалисти от Общината коментираха, че е възможно на определени места да напролет да бъдат сложени пак старите неравности, но само ако няма възможност да се изгради пешеходна пътека от новия тип. Предстои изготвянето на списък и оглед на местата, като приоритет са училищата и детските заведения в града.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Такива се очаква да бъдат пешеходните пътеки в Димитровград догодина

"Легналите полицаи" може би няма да бъдат поставяни вече в Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    По
    полицайка
    5 0
    16:05, 2 дек 2014
    Защо ли ги демонтират с кирка - поставени са с болтове? Не се ли разкъсва гумата? След два демонтажа стават негодни за употреба.
  • 2
    Po
    potrebitel_1417531639
    6 0
    16:45, 2 дек 2014
    Няма страшно след това се правят нови дупки на нови места .... И така докато стане на решето...
Последни новини