От х:

Днес в x:

Наградиха отличени математици от ОУ "П.Славейков" в две състезания

Денислав Делигеоргиев от 4 д клас е с медали от двете състезания

Победителите от Международния турнир „Математика без граници“ и от XIV-ия Областен математически турнир Кърджали 2014 бяха наградени на церемония в ОУ "П.Славейков".

Славейковци спечелиха общо 9 медала - 2 златни, 6 сребърни и 1 бронзов.
 
В състезанието „Математика без граници“, което съществува от 2013 г. участват ученици от България, Русия, Беларус, Казахстан, Турция, Молдова, Узбекистан , Мексико и Индонезия. Там медали завоюваха Йоанна Петкова от 2 а клас, която се окичи със златен медал.
 
Сребърни медали спечелиха  Александра Тенева от 2 в клас, Добромир Кръстев от 2 г клас, Георги Маринов от 4 в клас и Денислав Делигеоргиев от 4 д клас. Бронзът бе за Христо Дорутев от 2 г клас.
 
 
 
На Областния математически турни в Кърджали отлично са се представили Даниел Йовчев от 3 в клас - златен медал, Георги Георгиев от 3 а клас - сребърен медал и Денислав Делигеоргиев от 4 д клас, който е завоювал сребърен медал.
 
 
 
Директорът на ОУ "П.Славейков" Снежана Ангелова поздрави наградените и им връчи медалите заедно със специални комплекти от ученически принадлежности с логото на училището. 
Георги Георгиев от 3 а клас
Йоанна Петкова от 2 а клас
Александра Тенева от 2 в клас
Добромир Кръстев от 2 г клас
Георги Маринов от 4 в клас
Даниел Йовчев от 3 в
Христо Дорутев от 2 г клас
Отличените деца със своите преподаватели
На награждаването присъстваха и родителити на отличените ученици
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини