От х:

Днес в x:

5 ПТП-та заради дъжда, гьолът на Haskovo.net закова майка с три деца

Съдбата на Haskovo.net сподели и белгийка решила да мине на същото място при същата вода, но две години по-късно

5 пътно-транспортни произшествия заради мокър асфалт, за съжаление със смъртен случай, се случиха в дните на пороя. Както haskovo.net ви информира, 64-годишен водач от София загина на място в петък след като тир поднесе на влизане в Харманли и ремаркето му помете фолксвагена на мъжа. Ранени са още двама души, включително и водач на напълно невинен форд, паркирал под навеса на бивша бензиностанция. Върху него обаче се стоварили строителни материали от пометения от тира навес, които му нанесли многобройни травми по тялото и крайниците.

2-годишно момченце се отърва с охлузвания след като 20-годишната му майка се обърнала с опела си на третокласен път край Симеоновград. Дамата карала с несъобразена скорост в условията на най-големия порой-от 18.20 часа на 6-ти септември. Заради мокър път, но и заради алкохол, 49-годишен малевец се забил в дървета, храсти и канавка на 1 км от село Маслиново по посока Кърджали, в съботния следобед. Съществена роля за инцидента освен дъжда имали и 2.64-те промила, с които малевецът се напукал преди да седне зад волана. Шофьорът е с комоцио без опасност за живота. Катастрофа край Минерални бани в събота и два поредни инцидента на почти едно и също място, край село Княжево Тополовградско, допълниха статистиката на ПТП-тата допринесени от дъжда.

Още над 20 шофьора закъсаха в пороите, но без подобни щети освен разбити нерви в чакане да ги измъкнат. Майка на три деца, белгийска гражданка, била закована на наводнената околовръстна улица в Харманли до хипермаркет лидъл. Къде на шега, къде наистина мястото се знае от спасителните екипи като „гьола на Хасково.нет“, защото на абсолютно същото място през 2012-та, репортерската ни кола се опита да плува като лодка и завърши като подводница - потопена до таван. Белгийката избегнала този сценарий, въпреки че щетите по луксозното и возило едва ли са малки. С ниско разположената му база тя решила да форсира локвата, но двете педи вода не и понесли. За чест на репортерската кола на Haskovo.net тя издържа поне половин метър, преди липсата на шнорхел да се усети.

Авариралата мама бе изтеглена от спасителен екип на местната пожарна.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ем
    емо
    1 -1
    15:55, 9 сеп 2014
    Тази кола я кара легендарният топ журналист и а...к известният тодор крашков.
  • 2
    Ем
    емо
    0 -1
    15:57, 9 сеп 2014
    Тои е наи известният варви като разбит самолет в повечето случаи щего снимам някои пат и ще го пусна в феисбущ
Последни новини