От х:

Днес в x:

БСП –Хасково отряза Стойнев за изборите, номинира Станчев

Иван Станчев. Снимка: архив

На общинската конференция днес местните социалисти не номинираха влезлия от хасковската листа като депутат в 42 НС, който по-късно стана и част от кабинета Орешарски като министър на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Делегатите гласуваха доверие и дадоха гласовете си за шефа на общинската хасковска структура и зам.-областен управител Иван Станчев  и народния представител от миналия парламент Смиляна Нитова. Номинации получиха и Нина Стойчева,  Божидар Драганов, Даниел Йорданов, Тенчо Димитров, и  Марияна Велкова.

Освен, че посочиха своите предложения за депутати, социалистите обсъдиха и приоритетите, целите, задачите, и виждането на Общинската партийна организация за предстоящите парламентарни избори.

В анализа  на председателя на Общинския съвет на БСП -Хасково Иван Станчев и в последвалите изказвания от страна на делегатите и гостите, бяха обсъдени въпроси за модела на управление, с възможностите да се търси подкрепа от гражданите в предстоящата кампания. Акцентът социалистите  поставиха върху проблемите на младите хора, подкрепата на бизнеса, преодоляването на демографската криза и безработицата. Прозрачността в управлението, търсене на механизми за създаване на по-голямо доверие и по-широка подкрепа на предлаганите политики, е друго, което  трябва да се свърши преди вота, смятат от БСП в Хаково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини