От х:

Днес в x:

Влюбени ли сте наистина – как да разберете?

Все още не си сигурна дали си влюбена в него или просто много ти харесва. Това е много важна част от живота ти, защото ако си повярваш или си самовнушиш, че си влюбена, може много да нараниш в бъдеще и партньора ти, и себе си.

Ето как да разбереш дали наистина го обичаш и е мъжът на сърцето ти:

За теб е важно неговото щастие

Не си безучастна към живота му и държиш да е щастлив, дори и ако не сте заедно. Ако изпитваш подобни чувства, то със сигурност много обичаш този човек. Когато забравим себе си във връзката с другия, това е висша форма на любов. Да, тестът е положителен!

Искаш той да се развива професионално

Най-голямото доказателство, че наистина си влюбена е, когато искрено желаеш партньорът ти да расте в професията си. Готова си да правиш компромиси дори със собственото си кариерно развитие в името на неговото.

Не искаш да го променяш

Може би най-трудното за осъществяване в една връзка е това да не се стремиш да промениш недостатъците на партньора. Ако за теб той е идеален, такъв, какъвто е, няма по-сигурен знак, че си луда по това момче!

Виждаш се като майка на децата му

Уау, момиче, много бързаш! И така трябва. Ако вече виждаш в мечтите си голямата бяла къща, с красив двор, любящ съпруг и две-три тичащи хлапета из двора, ти определено си влюбена в този мъж и няма никакво съмнение в това!

Източник: az-jenata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини