От х:

Днес в x:

Анаболи убиха 26-годишен за часове

26-годишен младеж почина часове, след като постъпи в клиниката по токсикология на Военноморската болница във Варна с интоксикация от анаболи, съобщава местният сайт petel.bg. Младежът, който бил отдаден на фитнеса, от дълго време взимал стероиди за по-добри резултати в тренировките. Преди около месец обаче се обърнал за помощ към личния си лекар заради затруднено дишане.

Изследванията показали, че анаболите са довели до уголемяванена сърцето. Било планирано момчето да постъпи в болница, но миналата седмица то се почувствало много зле и било прието по спешност в токсикологията на Военноморската болница. При прегледите било установено, че младежът има не само увеличено сърце, но и тромби в белия дроб и краката. Няколко часа, след като бил приет в болницата, той починал.

"Младежът е взимал стероиди, както през устата на таблетки, така и инжекционно", коментира доц. Златева. Тя припомни, че през последните няколко месеца няколко спортисти от цял свят са били застигнати от внезапна кончина именно заради прием на анаболи.
Източник: petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини