От х:

Днес в x:

Парад на отличниците в Димитровград за 24 май

Празникът на 24 май ще е на сцената пред Общината, при лошо време ще се премести в зала "Младост"

Табла със снимки на отличници от димитровградски училища ще бъдат поставени на 24 май в центъра пред Общината. Така от тукашната администрация ще почетат успехите на училищата в обучителния -процес.

На таблата ще са деца с успехи в състезания и олимпиади през учебната година, разказа секретарят на Общината Венета Стоименова. Експозицията нод надслов "Ние се гордеем с тях" ще бъде поставена в зеленото пространство срещу зала "Гросето" в 9:00 часа на 24 май.

Освен това, заслужилите ученици ще дефилират в "Парад на отличниците" тази година. Шествието ще премине по бул."България" от площада пред кино "Планета" до площад "България". началото е 10:30 часа.

Празникът, посветен на славянската писменост и българската просвета и култура ще започне в 10:30 часа на сцената пред Общината. При лошо време тържеството ще се премести в Спортна зала "Младост" в 11:00 часа, казаха от местната администрация.

Програмата за 24 май започва още от идния понеделник, 21 май. В зала "Асен Краешников" ще се открие изложба на деца от Младежкия център в 17:00 часа.

Плакати от международното художествено трианале ще бъдат подрени на 22 май в откритата изложбена площ на бул."България". Те представят "Буквите на България- азбуката на Европа".

На 23 май в Градска библиотека димитровградчани ще станат свидетели на дарение от художествени произведения и ценни издания от местни творци и бизнесмени. Началото е 12:00 часа.

Секретарят на Общината Венета Стоименова огласи програмата за 24 май

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини