От х:

Днес в x:
Предлага за
1,000 лв.

НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА в кв. Изгрев, гр. Свиленград.

Обява №65707

Агенция за недвижими имоти „МИРА“ има удоволствието да Ви представи апартаменти в НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА, разположена в кв. Изгрев, гр. Свиленград.

Имаме удоволствието да ви представим Жилищен Комплекс „ЛАС ВЕГАС“, разположен в кв. Изгрев, гр. Свиленград на пешеходно разстояние от 5 минути от центъра на града.

Комплексът разполага със студия, двустайни и тристайни апартаменти .Квадратурите на апартаментите са от 30.65 м2 до 104.52 м2, разпределени на пет жилищни етажа.  Гъвкава схема на плащане. В допълнение може да закупите външни паркомясто, гаражи/паркоместа на подземно ниво . Сградата е проектирана с два входа с луксозни общи части. За сигурността на живущите са предвидени видеонаблюдение и контролиран достъп за външни лица на входа на сградата. Изключително КОМУНИКАТИВНА  локация. Детска градина, училище, здравни заведения, аптеки, магазини, развлекателни заведения и паркове за отдих, които са  в непосредствена близост. На 5минути пешеходно от центъра на града. Апартаментите са подходящи както за лично ползване така и с цел инвестиция отдаване под наем с висока доходност.

Имотът ще бъде изграден от доказани инвеститори, които залагат само и изцяло на Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Красиви, здрави и сигурни външни врати. Представителни общи части с модерни вътрешни мазилки в топли цветове и настилки по стълбища и коридори от естествен камък и най-висок клас асансьор. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, дълговечност и чувство за уют в дома.

НЕ ОТЛАГАЙТЕ ПОКУПКАТА НА НОВИЯТ СИ ДОМ!

НАПРАВЕТЕ ГО ОЩЕ СЕГА!! ЗАПАЗЕТЕ ИМОТА СРЕЩУ 1000лв!!!

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!!!

За повече информация и оглед се обадете на посочените телефони!

Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране при най-добри условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

Обслужваме български и чуждестранни клиенти, в офиса ни предлагаме консултация на – български, недерландски, руски, турски и английски език. English, Русский, Nederlandse, Türkçe./EMLAK/

Последни новини