От х:

Днес в x:
Предлага по договаряне

ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА в Затворен Комплекс във в.з. Кенана, град Хасково

Обява №65567

Агенция за недвижими имоти „МИРА“, предлага за продажба ЕДНОФАМИЛНА  КЪЩА в Затворен Комплекс във в.з. Кенана, град Хасково.

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание нов жилищен комплекс разположен на главен път във в.з.. Кенана. Комплексът предлага общо 3 къщи върху парцел с обща площ – 1088 кв.м. Комплексът се намира в непосредствена близост до града с лесен достъп до спирка на градски транспорт, подходящи както за хора с динамично ежедневие, така и всеки, който има нужда от тишина, спокойствие и чист въздух, но в близост до удобствата на града. Къщите са на три нива и се отличават със съвременна архитектура, просторни помещения и много светлина.

Представяме Ви КЪЩА № 3 тя е самостоятелна с РЗП 347 кв.м. с функционално разпределение. Развита е на сутерен и два етажа:-Сутерен: Достъпът е с вътрешни стълби от партерния етажи и директен достъп по външни стълби от дворното пространство към верандата където е предвидено и кът за барбекю и озеленен двор за ползване с контролиран достъп, лятна кухня с трапезария, има помещение за спа център, перално помещение, техническо/котелно помещение, санитарен възел; 1-ви етаж/ партерно ниво: антре/ коридор, просторна всекидневна с кухненски кът с трапезария с излаз към просторна тераса с достъп до дворното пространство и сутерена, тоалетна за гости;  2-ри етаж: коридор, родителска спалня с баня с излаз към просторна тераса, две спални с обща баня и тоалетна.

Предвидени са две паркоместа в дворното пространство. Местоположението е изключително атрактивно, предпочитано място за живеене. Районът е спокоен, с тиха жилищна среда и непрестанно развиваща се инфраструктура. Безкомпромисно качество на конструкцията, използваните материали и предпочитаните технологии. Модерно и качествено строителство, при спазване на съвременните европейски стандарти в бранша. Висок клас на използваните материали. Монолитна стоманобетонна конструкция, оразмерена на земетръс. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки и замазки. Инсталации, изпълнени със сертифицирани материали на реномирани производители. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с високо-енергийни и ниско-емисионни стъкла. Красиви, здрави и сигурни външни врати. За повече информация, презентация, схема на плащане и огледи можете да се свържете с мен на посоченият телефон.

Последни новини