От х:

Днес в x:

Жена потроши мъже с коли, отмъщават и вкупом

Развихрената Михаела първо видя сметката на хонда

27-годишната Михаела Василева от Хасково засрами сума ти „силни” майстори на волана, с майсторско и дръзко шофиране в провелото се автородео на картинг пистата. 13 автомобила стръвно се трошаха по трасето, а една кола дори се обърна по таван. В цялото това меле от тенекии, бензин и изгорели газове, единствената дама сред пилотите изкара от играта двама опоненти, сред които и шефът на „Алфа клуб” България Цецо, който яздеше зловещо на вид червено „Ромео”. Хасковлийката тъкмо се бе прицелила във вече раздрънкано пежо, когато получи тежък удар от зла лада. Всъщност всички оцелели мъжкари вкупом подгониха девойчето, което на всичко отгоре караше широко осмивания бръмбар, наречен фиат „Уно”. Оцеляла след дузина атаки, девойката се готвеше да продължи борбата обаче скоростната кутия я предаде. Въпреки че двигателят ръмжеше безотказно, уното така и не потегли. Пилотката пък не можа да излезе от смачканите ламарини, та се наложи да изпълзи през отдавна строшеното предно панорамно стъкло.

След яростна гонка, накрая оцеляха опел и форд. След здраво блъскане, немското качество си каза думата, а голямата награда отиде у Иван Грозев от Хасково.

За разлика от предишното издание преди месец, когато участниците бяха повече от предпазливи, сега моторизираните каубои се блъскаха като за последно. Любопитното бе, че всеки избра своя кола от предложените от хасковска автоморга трошки. За целта се извърши наддаване, като по едно време картинг пистата се превърна в нещо като автоборса. За разлика от отиващият на зян бизнес на автотърговците, тук 13 коли бяха продадени за минути. Най-скъпо излезе ситроен, за който бяха броени цели 70 лв. Старичък „Кадет” пък се продаде за 50 лв. Уното отиде за 45.

Това бе 4-тото автородео на хасковската картинг-писта, два пъти повече отколкото проведените в цялата страна подобни мероприятия. Родеото бе част от италфеста - панорама на италианските автомобили в България. Пристигнаха няколкостотин возила, които утре ще се пробват и в така наречения Драг-рейсинг - скоростна надпревара по 400-метрова отсечка по бул. „Съединение” от КАТ до хлебозавод „Яневи”. Заради събитието, утре булевардът ще бъде затворен в едната си лента от 8 до 12 часа.

Г.Христов

Иван Грозев

После подгони останалите
Момичето тъкмо набра инерция...
....а съперниците пуснаха кръв
Когато Уно-то сдаде багажа
..Иначе Михаела се бе приготвила за битка докрай
Свирепо

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини